Home

Wedstrijd

CARITAS WEST-VLAANDEREN VZW

ZOEKT EEN NIEUWE NAAM!

ALLE INFO EN DEELNAME ZIE 'NIEUWS'

DEELNEMEN KAN NOG TOT 10 FEBRUARI!

Vormingen

In de schoot van Caritas West-Vlaanderen vzw zijn verschillende werkgroepen ontstaan die vormingen aanbieden voor medewerkers van zorg- en welzijnsvoorzieningen in de provincie West-Vlaanderen. 

Onlangs werkte Caritas West-Vlaanderen vzw in samenwerking met Vonk apb een aantal vormingen uit. Meer info omtrent dit specifiek aanbod vindt u hier. 

VORMINGEN

BelRAI© erkenning

Sinds het bekomen van onze erkenning op 09/03/2022 als officiële erkende BelRAI© opleidingsinstantie met erkenningsnummer VSB—RAI-3 is Caritas West-Vlaanderen vzw druk in de weer met de uitrol van de eerste opleidingen.

Als opleidingsorganisatie enten wij ons inhoudelijk voor de opleiding volledig op het materiaal van het Kwaliteitscentrum voor Diagnostiek, waarbij in de voorbije weken een samenwerkingsakkoord mee werd afgesloten.

Caritas West-Vlaanderen vzw zal dus in 2022 de basisopleidingen Train-the-Trainer voorzien voor de instrumentaria:

  • BelRAI© LTCF
  • BelRAI© Screener + Sociaal Supplement

In 2022 voorziet Caritas West-Vlaanderen vzw geen indicatiesteller opleidingen. Deze komen wel aan bod in de werkjaar 2023-2024. Vanaf 2023 zal Caritas West-Vlaanderen vzw in het opleidingsaanbod ook de nodige intervisiemomenten organiseren voor behoud van het trainersattest.

Meer informatie vind je onder de knop hieronder. Je kan ook steeds Pieter contacteren via het e-mailadres pb@caritaswest.be

info opleidingen belrai 

Caritas West-Vlaanderen

OPROEP: Caritas West-Vlaanderen vzw zoekt een nieuwe naam. Je leest er alles over in de rubriek 'NIEUWS'!

Caritas West-Vlaanderen vzw verenigt personen en verantwoordelijken van voorzieningen die actief zijn in het domein van gezondheid en welzijn in de provincie West-Vlaanderen.

Caritas West-Vlaanderen vzw verleent ondersteunende diensten aan de voorzieningen aangesloten bij Zorgnet-Icuro of het Vlaams Welzijnsverbond.

INFO